Om Testanemt

Testanemt er det nemmeste og hurtigste sted til oprettelse af testamenter og ægtepagter.
Testanemt bygger på undersøgelse og analyse af udarbejdede testamenter og ægtepagter – og af danskernes privatlivsforhold som påvirker vores arveforhold, således som er dikteret af gældende arveret. Vi er et hold fyldt med kyndige medarbejdere, som har én fælles vision – nemlig at hjælpe dig med at sikre, at din arv forvaltes korrekt. 

Om Testanemt

Testanemt er det nemmeste og hurtigste sted til oprettelse af testamenter.
Testanemt bygger på undersøgelse og analyse af udarbejdede testamenter og af danskernes privatlivsforhold som påvirker vores arveforhold, således som er dikteret af gældende arveret. Vi er et hold fyldt med kyndige medarbejdere, som har én fælles vision – nemlig at hjælpe dig med at sikre, at din arv forvaltes korrekt. 

Udviklet og kvalitetssikret i samarbejde med

Hvorfor vælge Testanemt

Da vi selv er familiemennesker kan vi tilbyde en forståelse og en viden, som er af afgørende betydning, når et testamentes eller en ægtepagt skal skrives. Dertil betyder vores juridiske baggrund, at vi kan sikre, at alt ved processen foregår, som den skal. Vi sætter en ære i vores arbejde, og ønsker at give dig mulighed for selvbestemmelse omkring hvad der skal ske med dine ejendele. Vi ønsker ganske enkelt at skabe tryghed. Opret dit testamente eller din ægtepagt nu og få styr på dine forhold hurtigt, nemt og sikkert.

Selskabet bag Testanemt

Testanemt ejes af Familieambassaden, der igen ejes af advokater. Det betyder ganske enkelt, at du er i trygge og kyndige hænder, hvis du bestiller og får lavet et testamente eller en ægtepagt hos os. Familieambassaden er en internet-virksomhed, der er stiftet med missionen om at gøre det betydeligt nemmere, hurtigere og billigere at får lavet testamente eller ægtepagt for den almene dansker. Vi sikrer, at alt sker efter gældende lovgivning på området, så du blot skal fokusere på det, der betyder noget for dig – nemlig hvordan din forhold skal forvaltes. 

Vores jurister

Karen Wung-Sung
Specialist i familie og arveret.

Rikke Frødstrup
Specialist i familie og arveret

Mie Rahbek Thomsen
Specialist i familie og arveret

VORES VISION

Testanemt er skabt med afsæt i en vision om at gøre det nemt, overskueligt og prisvenligt at skrive et testamente. At skrive et testamente kan være en følelsesladet proces, hvorfor vi længe har haft et ønske om at minimere de besværlige aspekter ved testamenteudarbejdelsen. Det er efter hårdt arbejde nu lykkedes. Vi har udviklet en formular, som sikrer, at du får skrevet et juridisk gyldigt testamente ved at besvare nogle simple spørgsmål. Testenemt hjælper dig med at sikre, at arven ender og forbliver i de hænder, som du ønsker.